Pyroteknikk og SFX til revy, teater og annetPYROTEKNISKE EFFEKTER

Revyscenen.no kan bistå* med pyrotekniske sceneeffekter av mange slag, eksempelvis knall og smell i ulike styrker, røyk- og gnisteffekter, «brann» og «eksplosjoner.» Hva med litt «glitter og stas» som avfyres under et dansenummer, eller noen spontane gnisteffekter i finalen? Man vil jo gjerne gjøre litt ekstra stas på skuespillerne når de i finalenummeret mottar folkets hyllest.

SFX: SPESIELLE EFFEKTER.

Kanskje litt brutalt, men meget virkningsfullt: Skuddtreff på personer, kulisser og/eller øvrige rekvisitter. Vi kan rigge personer med såkalte squibs, små sprengladninger som skal illudere skuddtreff.

Skal man ha en utendørs, actionfylt forestilling kan vi også rigge større eksplosjoner med ildkuler, «atomsopper» og gnistregn.
Alle slike effekter er å betrakte som eksplosiv vare og skal i henhold til gjeldende regler kun håndteres av sertifisert pyrotekniker, hele veien fra montering til avfyring.

Det er knyttet strenge sikkerhetskrav til bruk av slike effekter for å unngå skade på personer og materiell. Den som er sertifisert har gjennomgått omfattende kursing i behandling av effektene og ikke minst sikkerheten rundt; før, under og etter avfyring.

Revyscenen.no har sertifisert pyrotekniker med spesialkompetanse for SFX.

Les gjerne mer på Pyrotekniker.no.


* Geografisk begrenset til østlandsområdet. Ikke Oslo.